Facebook Share Image

Een vloer laten leggen in Zwijnaarde

✔ Zowel binnen- als buitenwerken
✔ Particulieren en bedrijven
✔ Schilderwerken op maat

Een vloer laten leggen in Zwijnaarde

Als u een vloer wilt laten leggen in uw woning of kantoor in de omgeving van Zwijnaarde kunt u terecht bij Schilder- en Decoratiewerken Bob Schuddinck. Ik help u met veel plezier bij de afwerking van uw interieur. Zowel particuliere klanten als bedrijven kunnen mij inhuren en ik werk ook voor interieurdesigners en architecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een vloer laten leggen door een specialist uit Zwijnaarde

Dankzij mijn ervaring heb ik al heel wat prachtige resultaten gehad. Ik help u met veel plezier als u een vloer wilt laten leggen in de omgeving van Zwijnaarde. Bij de start stel ik steeds een plan op, zodat ik u op voorhand een juiste offerte kan voorleggen. Laat mij weten wat uw wensen zijn en ik zorg ervoor dat uw interieur er perfect uitziet hoe u dat wilt.

Allerlei decoratiewerken

Als zelfstandige onder de naam Schilder- en Decoratiewerken Bob Schuddinck heb ik niet alleen ervaring, maar ben ik ook veelzijdig. Zo ben ik gespecialiseerd in het schilderen van buitenruimtes en ook binnen zorg ik voor een mooi interieur. Naast het leggen de vloer, help ik u graag met schilderwerken en het plaatsen van raamdecoratie of moluren. Ik wordt niet voor niets dé decorateur van Zwijnaarde genoemd.

Laat mij u helpen

Als u een vloer wilt laten leggen in de omgeving van Zwijnaarde vraagt u het best mijn hulp. Als specialist in decoratiewerken, kunt u erop vertrouwen dat alles perfect afgewerkt zal zijn. Na mijn komst heeft u een mooi en passend interieur. Vraag mijn expertise door te bellen naar +32 477 51 81 52 of te mailen naar info@bobschuddinck.be