Facebook Share Image

Behanger in Zwijnaarde

✔ Zowel binnen- als buitenwerken
✔ Particulieren en bedrijven
✔ Schilderwerken op maat

Behanger in Zwijnaarde

Voor een goede behanger of schilder in Zwijnaarde hoeft u niet lang te zoeken. Schilder- en decoratiewerken Bob Schuddinck helpt u met veel plezier met uw interieurwerken. Niet alleen particuliere klanten kunnen bij mij terecht, want ik werk ook samen met bedrijven. Opdrachten van interieurdesigners en architecten kennen voor mij geen geheimen. Voor alle binnen- en buitenruimtes kunt u mijn hulp inschakelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Decorateur voor binnen en buiten in Zwijnaarde

Als behanger en schilder in Zwijnaarde heb ik al heel wat ervaring, wat alleen maar resulteert in tevreden klanten. Naast behanger en schilder, ben ik dé specialist van Zwijnaarde in het leggen van vloerbekleding. Elk interieur werk ik met veel zorg en nauwkeurigheid af. Van moluren plaatsen tot het ophangen van raamdecoratie: laat mij weten wat uw wensen zijn en ik zorg voor een piekfijn interieur waar u zich helemaal thuis voelt. Ook buiten help ik u graag bij schilder- of andere decoratiewerken. Op die manier kunt u bij mij terecht voor een totaalpakket.

Informeer voor een gepaste offerte

Als behanger en schilder help ik u graag bij uw decoratiewerken in Zwijnaarde of daarbuiten. Wilt u het interieur bij u thuis vernieuwen? Of heeft uw kantoorruimte een nieuwe verflaag nodig? Doe een beroep op mijn expertise bel naar +32 477 51 81 52 of mail naar  info@bobschuddinck.be als Schilder- en Decoratiewerken Bob Schuddinck u kan helpen schilderen of behangen. Ik laat zo snel mogelijk iets weten en stel met veel plezier een correcte offerte op en houd daarbij uiteraard rekening met al uw wensen.