Facebook Share Image

Behanger in Zwijnaarde

✔ Zowel binnen- als buitenwerken
✔ Particulieren en bedrijven
✔ Schilderwerken op maat

Behanger in Zwijnaarde

Voor een goede behanger of schilder in Zwijnaarde hoeft u niet lang te zoeken. Ik, Bob Schuddinck, help u met veel plezier met uw interieurwerken. Niet alleen particuliere klanten kunnen bij mij terecht, want ik werk ook samen met bedrijven. Opdrachten van interieurdesigners en architecten kennen voor mij geen geheimen. Voor alle binnen- en buitenruimtes kunt u mijn hulp inschakelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een professionele behanger én schilder

Als behanger en schilder in Zwijnaarde heb ik al heel wat ervaring, wat alleen maar resulteert in tevreden klanten. Naast behanger en schilder, ben ik dé specialist in het plaatsen van moluren. Laat mij weten wat uw wensen zijn en ik zorg voor een piekfijn interieur waar u zich helemaal thuis voelt. Ik zorg namelijk ook nog voor schilder- of andere decoratiewerken. Op die manier kunt u bij mij terecht voor een totaalpakket. Bespreek uw wensen en reken snel op mijn snelle service als behanger of schilder!

Informeer voor een gepaste offerte

Als behanger en schilder help ik u graag om uw woning in Zwijnaarde of daarbuiten te doen stralen. Wilt u het interieur bij u thuis vernieuwen? Of heeft uw kantoorruimte een nieuwe verflaag nodig? Doe een beroep op mijn expertise en bel naar +32 477 51 81 52 of stuur een e-mail naar info@bobschuddinck.be. Ik, Bob Schuddinck, kan u helpen schilderen of behangen. Ik laat zo snel mogelijk iets weten en stel met veel plezier een correcte offerte op en houd daarbij uiteraard rekening met al uw wensen. In tussentijd kunt u misschien al eens mijn voorgaande behangwerken bewonderen.