Facebook Share Image

Moluren laten plaatsen Zwijnaarde

✔ Zowel binnen- als buitenwerken
✔ Particulieren en bedrijven
✔ Schilderwerken op maat

Moluren laten plaatsen in Zwijnaarde

Als u moluren wilt laten plaatsen in uw woning in Zwijnaarde en omstreken, kunt u rekenen op mijn hulp! Ik, Bob Schuddinck, ben dé specialist voor uw interieur. Ik werk zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven en voer ook opdrachten uit voor architecten en interieurdesigners. U kunt erop rekenen dat ik met veel zorg en nauwkeurigheid uw werken tot een goed einde breng.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Decoratieve moluren op een zorgvuldige manier laten plaatsen

Interieurwerken zijn niet altijd eenvoudig en plafondlijsten plaatsen al helemaal niet. Gelukkig bent u bij mij aan het goede adres als u moluren wilt laten plaatsen in uw woonkamer of andere ruimte. Deze sierlijsten zijn de perfecte afwerking tussen uw wand en plafond. Daarnaast kunt u voor andere schilder- en decoratiewerken ook mijn hulp inschakelen. Ik maak er als decorateur mijn missie van om uw woning volledig af te werken. U kunt mij bijvoorbeeld ook inschakelen als binnenschilder om uw muren meteen een nieuwe kleur te geven terwijl ik uw plafondlijsten kom plaatsen.

Moluren

Kies voor een nette afwerking

Wilt u moluren laten plaatsen die perfect afgewerkt zijn en volledig passen in het interieur van uw huis of bedrijf? Neem dan nu contact met mij op. Ik voer uw werken zorgvuldig uit. Als u er nog niet helemaal uit bent of ik de beste keuze ben, kunt u altijd eens naar mijn reeds geplaatste moluren kijken. Bij interesse kunt u bellen naar +32 477 51 81 52 of een e-mail sturen naar info@bobschuddinck.be. Ik zorg zo snel mogelijk voor de juiste offerte, rekening houdend met al uw wensen.