Facebook Share Image

Decorateur in Zwijnaarde

✔ Zowel binnen- als buitenwerken
✔ Particulieren en bedrijven
✔ Schilderwerken op maat

Decorateur in Zwijnaarde

Als decorateur help ik u graag bij al uw werken in uw woning in Zwijnaarde en daarbuiten. Ik, Bob Schuddinck, heb al heel wat ervaring met het afwerken van interieurs. U kunt al uw wensen doorgeven en ik zorg ervoor dat uw binnen- of buitenruimtes er perfect uitzien. Ik werk zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven, en ook architecten of interieurdesigners kunnen mij als decorateur inhuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Decorateur voor binnen en buiten

Ik voer zowel binnen- als buitenwerken uit en werk als decorateur vooral in Zwijnaarde. Ook als u ergens anders woont, help ik u graag verder. U kunt op mij rekenen als decorateur voor verschillende schilder- en decoratiewerken. Deze diensten kunnen heel breed gaan. Zo kan ik bij u onder andere aan de slag gaan als professionele behanger. Ook als u graag moluren wilt laten plaatsen, ben ik als decorateur van de partij. Naast deze taken binnen, help ik u ook buiten verder als decorateur. Zo ga ik als gedetailleerde buitenschilder aan de slag om voor de optimale afwerking te zorgen.

Neen vandaag nog contact met mij op

Als ik u kan helpen met uw lakwerken of iets anders, wacht dan niet langer en neem contact op met de beste decorateur van Zwijnaarde en omstreken. Bel naar +32 477 51 81 52 of stuur een e-mail naar info@bobschuddinck.be als u interesse heeft om mij in te huren. Ik luister aandachtig naar uw wensen en stel een aangepaste prijsofferte op.